Rólam

Ide általában évszámokat és magasröptű gondolatokat szokás írni, én mégis már így az elején szeretnék közelebb kerülni és egy személyes gondolattal kezdeni, miszerint mi is volt az én indíttatásom, hogy beleugorjak egy ilyen fantasztikus feladatba, mint az esküvő fotózás.

Mikor elkezdtem egy volt a célom: a szépséget felfedezni, natúran is eredeti képében látni, majd megörökíteni az általam látott őszinte és gyönyörű pillanatot. Végül pedig boldog arcokat varázsolni a képeimmel magam köré.

Más fotósokat hallgatva párszor elgondolkoztam, hogy Ők már gyerekkoruk óta erről álmodnak, s ez vajon előny-e? Engem 4-5 éve ejtett rabul ez a speciális szerelem, viszont ma már bizton állíthatom, hogy ez számomra igazi szerencse.

Hiszen letisztult képi világot jelenítek meg, régi sablonoktól mentesen, kreatív formában. Gyertek és lépjetek be Ti is ebbe a különleges világba és az általatok megálmodott pillanatokat én egy életre nektek adom.

Felszerelésem:

Sokan tartják, hogy egy jó fotós egy egyszerűbb felszereléssel is tud tökéletes képet készíteni. Igazuk is van, de nem egy esküvő esetében. Ott minden a megismételhetetlen pillanatról szól, ott nem hagyhat cserben a technika, nincs idő pepecselni, vagy cserélgetni az objektívet, akkut, stb. Ezért is a legjobbat választottam, így minimálisra redukálva az előre kiszámíthatatlan esélyek lehetőségét. Olvass bővebben róla – Excalibur.

Ismerd meg a csapatot

Dalnoki Márton
Fotós/Kreativ
Számomra egy valóságos küldetés, hogy egy kreatív, valóban rólatok és nektek szóló esküvői összeállítást hozzunk létre, melyet egy életen át...
Canon 5D Mark III.
Canon 5D Mark III.
Excalibur
Egy váz, egy társ, a munkám elengedhetetlen része. A csapat így lesz igazán kerek és teljes, hogy igazi csodát adhassunk neked egy életre.

Ahogyan dolgozom

0%
Jókedv
0%
Kreativ fotózás
0%
Riport fotózás
0%
Tanácsadás
0%
Videó&Drón